duminică, 2 iunie 2013

Felicitare in lucru

Am inceput felicitarea, culorile sunt un pic mai vii ca in imaginea de control si asta a fost pentru mine o mare usurare. 
Intr-una din serile saptaminii viitoare sper sa o termin!
Montajul o sa-l fac cred ca sambata cu rabdare aplicand un strat subtire de rubafix pe margini de jur imprejur dupa ce voi spala, apreta si calca felicitarea.
Daca aveti sfaturi sa nu ezitati, iar daca gresesc cu ceva de asemeni va rog sa-mi atrage-ti atentia. 
M-am uitat pe diagrame si nu am vazut interzicere la spalare (40°), uscare in soare si calcare. Dauneaza cu ceva apretarea?
Eu in casa am mai mult macrameuri si nu prea stiu.
Va multumesc anticipat pentru orice sfat!

6 comentarii:

 1. Iese superb.
  Eu apretez cu aracet de tamplarie pentru ca tine mai tare si nu da un aspect mat lucrului dar la felicitari nu prea stiu.

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte frumos modelul! Chiar ma intrebam ce mai lucrezi :) Eu nu prea am avut curaj sa spal cusaturile, pentru ca nu prea am certitudinea ca o sa se pastreze culorile si cusaturile. Daca nu ai motive intemeiate sa o speli, sfatul meu e sa o calci pe o panza alba (sau tifon) umeda, de obicei cu fata in jos. Asa am procedat cu toate cusaturile, inclusiv cele pentru felicitari si decoratiunile de Craciun si nu au suferit la montaj si nu s-au deformat. Despre apretare nu pot sa-ti zic nimic, ca nu am facut asa ceva; exista acum ceva spray-uri speciale care apreteaza pe loc prin pulverizare.
  Abia astept sa-ti vad felicitarea gata! Spor la lucru!

  RăspundețiȘtergere
 3. foarte frumoasa felicitare!!! felicitari! spor la lucru!

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc pentru sfaturi dragele mele! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. rezultatul a fost superb Nico!!! Multumim, Andrei.

  RăspundețiȘtergere